Stern Volvo Weesp BLIQ

Opgave zaalhockey deelname

 
2019 24 Augustus

Nieuws afbeelding

Beste speler, speelster van MHC Weesp, 

Het veldseizoen moet nog beginnen, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het zaalseizoen. Omdat de KNHB al vroeg in het seizoen van ons wil weten hoeveel en welke teams meedoen, kunnen spelers zich vanaf vandaag opgeven.

Wil je meedoen, meld je dan voor zondag 8 september aan. Inschrijven kan d.m.v. onderstaand formulier, elke speler moet apart aangemeld worden. Te late inschrijvingen kunnen alleen geaccepteerd worden als er nog plek beschikbaar is in een team. Inschrijven is helaas geen garantie tot spelen. We moeten complete teams hebben om te kunnen starten (minimaal 9 spelers). Dit formulier is voor de Jeugd en E8 spelers, Senioren teams ontvangen apart informatie en voor de overige Jongste Jeugd hopen we een minicompetitie te kunnen organiseren in Driemond (info volgt tzt). Aanmelden kan dmv het formulier hier : https://forms.gle/GGGff2nFeYWo7Z4S8 

Belangrijk om te weten:

-       Zaalhockey is niet verplicht, maar natuurlijk wel hartstikke leuk.

-       De competitie loopt van 1 december tot half februari 2020 (dat geldt ook voor trainingen)

-       Er wordt zowel op zaterdag als op zondag gespeeld.

-       Thuiswedstijden met zaalleiding kunnen ook buiten Weesp gespeeld worden (bijv. Almere, Laren).

-       De contributie voor zaalhockey wordt apart van de reguliere contributies geheven en zal in december/ januari gefactureerd worden ( 110.-/ 130.- voor teams die vaker dan 1x per week trainen) (dit is afhankelijk van beschikbaarheid van de verschillende hallen en/of buiten training).

-       We trainen in de sporthal in Aetsveld, de gymzaal van het Vechtstede en de sporthal in Driemond en mogelijk op het veld met speciale zaalhockeybalken (dit ivm beperkte trainingscapaciteit van de zalen). Het trainingsschema zal in oktober bekend gemaakt worden.

-       Voor een aantal teams zullen selectietrainingen gehouden worden. Deze teams worden door ons benaderd. Overige teams zullen, bij genoeg aanmeldingen, zoveel mogelijk in de huidige teamsamenstelling spelen.

-       Zonder scheidsrechters geen zaalhockey: daarom lever je als team ook scheidsrechters om te fluiten. Dat kan een ouder, maar ook een buurman, -vrouw of kennis zijn (meer info hierover volgt later). Als we niet genoeg scheidsrechters hebben, dan behoudt MHC Weesp het recht om het hele team terug te trekken uit de zaalhockeycompetitie.  

-       We zoeken nog iemand die de zaalhockeycommissie op het gebied van communicatie wil ondersteunen (versturen email naar teams en coaches, update op site). Laat ons weten als je meer wil weten of interesse hebt.  

 Sportieve groet,

Namens de zaalhockeycommissie MHC Weesp,  

Kathelijn Straatemeier
[email protected]

 

Gerelateerd