Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

trainingsschema seizoen 2019-2020

 
2019 9 Juli

Beste leden,


In de bijlage vinden jullie het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2019-2020. Het schema wordt later aangevuld met de naam van de trainer. We zijn bij sommige trainers nog afhankelijk van beschikbaarheid ivm school/werk. Om deze reden is het schema dus onder voorbehoud van wijzigingen. We proberen wel zoveel mogelijk het zo te laten staan ivm het regelen van de BSO, belofte kunnen we alleen niet 100% garanderen. 

We starten met dit schema op maandag 19 augustus 2019. Deze week is nog vakantie maar willen we wel starten, mogelijk maken we dan combinatie tussen teams. 

1ste lijn teams starten een week eerder in overleg met hun trainer/coach. Ook de breedte teams mogen eerder starten in samenspraak met hun coach. Let op indien je met je coach overdag wilt trainen dan moet dat via mij (daniel hulkenberg) lopen ivm veldbezetting. Het nieuwe veld moet dan bespeelbaar zijn. Voor oefenwedstrijden in het weekend in augustus, dan moet je dat reserveren via het wedstrijdsecretariaat niet via mij.  

Ik wens iedereen een fijne vakantie alvast!

Gr Daniel Hulkenberg

Bijlage
 

Gerelateerd