Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

aanvullende informatie selectie en verplaatsing eindselectie MB

 
2019 23 Mei

Beste jeugdleden,


De eindselectie dag van MB van maandag 10 juni wordt verplaatst naar donderdag 13 juni 18:30 tot 20:00. Dit ivm pinksterdag!

Daarnaast is er nog wat onduidelijkheid over de selectieprocedure. Ik zal nog in het kort uitleggen wat de bedoeling is (rekening houdend met jongens en meisjes).

Ten eerste zijn de voorselectie dagen van de meisjes komende weken niet voor de spelers die nu in de A1, B1 en C1 zitten. Die moeten bij de eindselectie aanwezig zijn in de week van 10 juni.

De bedoeling van de voorselectie is voor spelers die naar een hoger team zouden willen gaan. Dit houdt niet in dat het alleen gaat om het 1ste. Bijvoorbeeld als je in de C4 zit en graag naar de C3 of C2 zou willen dan moet je je dus opgeven voor selectie. Uiteraard mag je ook voor selectie gaan naar het 1ste maar is dus niet alleen daar voor bedoeld. Als je nu in een team zit en je wilt niet in een hoger team spelen dan hoef je dus niet naar de voorselectie te komen en geef jezelf dan ook niet op bij je coach. Afhankelijk van aantallen per ABC groep kan er mogelijk wel verschuiving plaatsvinden.

Bij de jongens is het iets anders omdat we maar 2 teams hebben per lichting. Als je in de A2, B2 of C2 zit en je wilt naar het 1ste dan geef je je op. Anders blijf je in het 2de als je dat prima vindt.

Hoop dat het duidelijk is qua procedure nu.

Daniel Hulkenberg

Bijlage
 

Gerelateerd