Stern Volvo Weesp BLIQ

Kom in de zomer hockeyen op MHC Weesp

 
2019 9 April

Nieuws afbeelding

In de zomervakantie (15 t/m 17 juli) komt Hockeykampen.nl weer naar MHC Weesp voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende de week voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!


Daarnaast komt een topspeler een clinic geven, die jou de special tips en tricks geeft om nog beter te worden. Ook dit jaar krijg je weer een gratis Hockeykampen.nl-sportshirt van The Indian Maharadja.


Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen. Meer informatie of aanmelden? Bekijk www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-weesp/. Prijs: €189.


Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl.

 

Gerelateerd