Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Zaalhockey update

 
2018 7 November

Nieuws afbeelding

Zaalhockey

 

Graag informeren we iedereen over de stand van zaken m.b.t. zaalhockey van dit seizoen. 

 

Teamindelingen

Deze week worden de teams die voor de zaal opnieuw worden ingedeeld, ge├»nformeerd over de teamindeling (door hun trainer of coach). 

Het gaat daarbij om MC1/2, JD1/2, MD1/2. JC1/2 volgt zsm. 

Alle overige teams zullen zoveel mogelijk hun bestaande teamindeling houden, tenzij een enkele speler doorstroomt naar een ander team, dan zullen hiervoor aparte afspraken worden gemaakt. Spelers worden hiervoor door hun coach ge├»nformeerd. 

Deelnemers per team zijn volgende week te zien op de site of in LISA. Staat je naam er niet tussen, stuur ons dan een bericht. 

 

Trainingsschema

Volgende week volgt het trainingsschema. Getraind wordt er vanaf maandag 26 november (tot de voorjaarsvakantie). We maken daarbij gebruik van de zalen in Aetsveld, Driemond, Vechtstede college, Amsterdam en de Kors Breijer. 

 

Wedstrijdschema

In de bijlage is het voorlopig wedstrijdprogramma in te zien. Hierin zijn ook de zaaldiensten te zien (deze zijn ook buiten Weesp). We zullen de zaaldiensten binnenkort ook doorsturen naar de coaches zodat zaaldiensten en fluitdiensten ingepland kunnen worden. 
Het is een voorlopig wedstrijdprogramma, dus wijzigingen kunnen nog plaatsvinden. 

Wil je weten hoe het programma van jouw team eruit ziet, selecteer d.m.v. het filter bovenin, in de gele kolom, je team. Je ziet dan de wedstrijdplanning met in de laatste kolom welke club zaaldienst heeft.

Update: het wedstrijdschema is in de app te vinden!

 

 

Arbitrage 

Zie hiervoor het aparte bericht op LISA/ website. We verwachten een grotere bijdrage van ouders dit jaar. Elk team moet 4 (vd 6) fluitdiensten leveren. Dat kan door ouders in het team, maar dat kan ook door andere bekenden in te zetten. Begin tijdig met het regelen van scheidsrechters. We willen graag namen voor de scheidsrechters voor 22 november weten (mail naar [email protected]).

 

Coachavond/ zaalbriefing

Op woensdag 28 november vindt de zaalbriefing plaats. Cees Sluyk zal de belangrijkste zaalregels doornemen zodat iedereen weer voorbereid de zaal in kan.

Aansluitend vind de coachavond voor de zaal plaats waarbij Daniel advies, tips en informatie geeft over het coachen van een zaalhockeyteam en alles wat daarbij komt kijken. 

 

Keepers

Vlak voor de start van het zaalseizoen ontvangen alle keepers de benodigdheden om de zaal in te gaan. 

 

Algemene informatie over zaalhockey is op de site te vinden.

 

We hopen op een sportief zaalseizoen! 

 

Sportieve groet, 

 

Namens de zaalcommissie,

Mark Teunissen & Kathelijn Straatemeier 

 

Gerelateerd