Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Family & Friends 2016: aanmelden voor Family toernooi

 
Algemeen 31 Maart

Nieuws afbeelding Op 5 mei is er weer het Rabobank Family & Friends Toernooi 2016!
Het Friends gedeelte blijft hetzelfde als voorgaande jaren, maar het Family gedeelte wordt dit jaar anders opgebouwd. Lees hieronder hoe dat in elkaar steekt:

Dagindeling
Het Family toernooi wordt gespeeld tussen 12.00 en 16.30 uur, inclusief lunch. Aansluitend is er een BBQ voor wie dat wil. Er kunnen dit jaar maximaal 8 teams mee doen, dus geef je snel op!

8 tegen 8
Een familieteam heeft minimaal 8 en maximaal 14 spelers. De wedstrijden zijn 8 tegen 8, waarbij er minimaal 4 kinderen van <18 jaar in het veld staan. Alleen kinderen mogen scoren. Spelers van een team dragen hetzelfde tenue plus bitje en scheenbeschermers. Keep mag, hoeft niet.

Twee poules
We spelen dit jaar in twee poules: een poule met teams met overwegend spelers van <10 jaar en een poule met teams met voornamelijk oudere kinderen. Geef daarom van elke deelnemer de leeftijd op, dan kunnen we daar bij de indeling rekening mee houden.

Kosten
Deelname kost € 90,- per familieteam. Dat bedrag is voor het hele programma inclusief een goed gevulde picknickmand voor het hele team, exclusief drankjes en de BBQ. Kosten voor de BBQ zijn € 12,50 voor volwassenen, € 5,- voor kinderen.

Vanaf vrijdag 1 april kunnen jullie je aanmelden door het inschrijfformulier uit de bijlage volledig ingevuld te mailen naar: [email protected].
Dit kan tot en met vrijdag 8 april.
Bij meer dan acht aanmeldingen wordt er geloot, je krijgt dus na 8 april te horen of je definitief deel kunt nemen aan het toernooi. Vermeld in het onderwerp van je mail dat je je voor het Family gedeelte inschrijft.

Tot 5 mei!

Bijlage
 

Gerelateerd