Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Gebruik van de bar in het clubhuis

 
Algemeen 24 Februari

Na de trainingen kun je uiteraard van de bar gebruikmaken. De keuken is alleen geopend op zaterdag en zondag.  Het trainende team is verantwoordelijk voor de barbezetting en het afrekenen van de consumpties. Let op: op trainingsavonden is het alleen mogelijk met PIN te betalen.
Het trainende team is (samen met de trainer/coach) verantwoordelijk voor het opruimen en afsluiten van het clubhuis. Zorg er dan ook gezamenlijk voor dat de bar schoon en netjes wordt achtergelaten!!

Op zaterdag en zondag worden de bardiensten tijdens en na de wedstrijden ingevuld door de thuisspelende teams en ingedeeld in Lisa.

Voor alle dagen (maandag t/m zondag) geldt dat het clubhuis uiterlijk om 23.00 uur gesloten moet zijn. Dit betekent dat voor 23.00 uur de barafsluiting gereed moet zijn en dat iedereen naar huis is. Deze tijd is opgenomen in onze vergunning die we van de gemeente hebben ontvangen, we zijn verplicht ons hier aan te houden! Bij uitzondering kunnen we een paar keer per jaar wat later sluiten, maar hiervoor moeten we tijdig een vergunning aanvragen. Voor meer info of vragen over een evenement kun je mailen naar [email protected]

De openingstijden van de bar:

Openingstijden Bar

Van

Tot

Maandag

 

 

Dinsdag

19.00

22.45

Woensdag

14.30

22.45

Donderdag

19.00

22.45

Vrijdag

19.00

22.45

Zaterdag

08.00

20.00

Zondag

10.00

20.00

 

Gerelateerd