Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Schoolhockey en Interpolis NK Shootouts

 
2015 en eerder 9 Maart

Interpolis NK Shootouts

GEZOCHT namens de KNHB:

Enthousiaste scheidsrechters om te fluiten tijdens de districtskampioenschappen en finaledag van de Interpolis NK Shootouts. Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de felbegeerde titel Interpolis NK Shootoutkoning of -koningin, maar ook de keepers strijden om de titel wie het beste de shootouts kan stoppen. Bij de clubkampioenschappen barst de strijd al los; tijdens de districtskampioenschappen wordt het echt serieus. Voor de jeugd tot 17 jaar is er niks mooiers dan een shootout te nemen op het blow-upveld. Om deze spannende spelmomenten in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die ons willen helpen tijdens de districtskampioenschappen op 6 april (Tilburg), 17 (Hattem) en 25 mei (Amstelveen en Pijnacker) en de finaledag (13 juni - Amsterdam).

Lees op http://hockey.nl/toernooi/nk-shoot-out/ meer over de Interpolis NK Shootout. Uiteraard zorgen wij dat je als scheidsrechter in een mooie polo fluit, dat er voldoende te eten en te drinken is en dat je een leuke dag hebt met enthousiaste spelers en collega’s.

Bovelander & Bovelander organiseert dit evenement voor de KNHB en Interpolis. Opgeven als scheidsrechter kan bij Jeroen Bovelander – [email protected]. Vergeet niet je naam, beschikbare datum/data, evt. geprefereerde locatie en telefoonnummer en polomaat door te geven.

We kijken er naar uit je te begroeten tijdens dit evenement!

 

Nationale Schoolhockeycompetitie

GEZOCHT namens de KNHB: scheidsrechters voor schoolhockey!

Meld je aan via deze link: http://www.knhb.nl/competities+disciplines/schoolhockey/nat+schoolhockey+competitie/aanmeldformulier+scheidsrechter+2015/cDU1661_Aanmeldformulier+scheidsrechter+2015.aspx

 

 

Gerelateerd